П`ятниця, 2024-04-19, 10:16 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Листопад » 4 » Безвісти зник автомобіль, який перевозив протоколи з Білої Церкви до Київської обласної виборчої комісії
Безвісти зник автомобіль, який перевозив протоколи з Білої Церкви до Київської обласної виборчої комісії
11:14 PM

4 листопада 2010 року близько 9-ї ранку автомобіль зі зведеним протоколом голосування на виборах депутатів Київської обласної ради виїхав з Білої Церкви до Київської обласної виборчої комісії. Станом на 17-00 автомобіль так і не доїхав до ОВК попри те, що відстань від Білої Церкви до Києва становить лише 80 км.

«Свобода» допускає два варіанти розвитку подій – або автомобіль разом з протоколом викрадений політичними зловмисниками за посібництва голови виборчої комісії. У такому разі необхідно оголосити у національний розшук голову Білоцерківської міської виборчої комісії.

Або, що найімовірніше, голова Білоцерківської міської виборчої комісії разом з протоколами доїхав до столиці, але попри вимогу законодавства відвіз протокол не до обласної комісії, а до облдержадміністрації, де під диктовку очільника ОДА «регіонала» Присяжнюка малює результати виборів, потрібні для становлення режиму Януковича на Київщині.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» направило заяву до правоохоронних органів із вимогою притягнути до кримінальної відповідальності голову білоцерківської виборчої комісії за фальсифікацію виборів.

Довідка. «Свобода» вже заявляла про тотальний виборчий грабунок у Білій Церкві. Так у місті результат голосування за «Свободу» до Київської обласної ради у зведеному протоколі Білоцерківської міської виборчої комісії на 5 тисяч голосів менший за той, який отримала «Свобода» згідно з протоколами ДВК з мокрими печатками (у зведеному – 1,5%, по протоколах ДВК – 9,1%).

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» заявляє про тотальну фальсифікацію результатів голосування 31 жовтня 2010 року у Київській області та вимагає негайно заарештувати голів Переяслав-Хмельницької міської та районної виборчої комісій та Білоцерківської міської виборчої комісії. Також «Свобода» вимагає звільнити голову Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка за незабезпечення конституційного права громадян на вільне волевиявлення та чесний підрахунок голосів. Про це заявив заступник голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Мохник під час прес-конференції щодо фальсифікації виборів, котра відбулася 4 листопада 2010 року у холі обласної виборчої комісії: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/017602/

Переглядів: 639 | Додав: olab | Теги: Біла Церква | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту