Субота, 2024-04-20, 8:11 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 29 » ВО "Свобода"
ВО "Свобода"
5:11 PM
nullНа сторінках газети "Народна Правда" стали з'являтися публікації щодо питання, а чи треба голосувати за партії, які не входять до мегаблоків. А може все-таки віддати перевагу мегаблокам?
Спробую поділитися думками з приводу доцільності голосування за ВО "Свобода", лідером якої є Олег Тягнибок.

Дійсно, начебто для того, щоб підсилити будь який блок доцільно віддавати свій голос на виборах краще мегаблоку, наприклад БЮТ, або НУНС. Але стосовно ВО "Свобода" треба подумати окремо і добре подумати, дуже добре. Хочу поділитися власними думками щодо цього об'єднання.

У минулому складі парламенту України, куди не потрапила "Свобода" було з 450 парламентерів понад 350 мільйонерів і мільярдерів (яка ще країна може похвастатися таким "чудом"?). 94% вихідці з партійно-номенклатурної системи (у тому числі і комсомольської), які встигли за 16 років нахапатися і переділити між собою усе, що ми і наші батьки створювали на протязі 70 років. І радіють з приводу, що ми не додумались своєчасно зробити люстрацію. Вони і не покаялись за колишні свої злочини, та і не збираються це робити, бо наша совкова рабська ментальність дозволила їм захопити усі керівні органи влади.

(Пригадаємо, що після розгрому фашистської Германії, жоден з її керівників не був членом фашистської партії. Те ж саме було і в Японії після другої світової війни.)

Крім того, у донедавна існуючому парламенті лише 36% депутатів визнали себе українцями. Але за останнім переписом населення 78,7% громадян України вважають себе етнічними українцями. Так хто ж тоді захищає інтереси українців? Звичайно такий склад парламенту буде захищати інтереси колишньої партійної 
"Регіони" побачили, як Тимошенко знищує теплоенергетику
Ющенко перевів партію влади на штучне дихання
Президента Гондурасу скинули за референдум по конституції
Ющенко хоче, щоб Тимошенко припинила "розправу"
Кучма: потрібні нові потужні обличчя
номенклатури, а не інтереси пересічних 
"Регіони" побачили, як Тимошенко знищує теплоенергетику
Ющенко перевів партію влади на штучне дихання
Президента Гондурасу скинули за референдум по конституції
Ющенко хоче, щоб Тимошенко припинила "розправу"
Кучма: потрібні нові потужні обличчя
громадян України.

За опублікованими в пресі матеріалами 80% усіх голів адміністрації теж вихідці з комуноїдно-комсомольскої номенклатури. Невже за 16 років незалежності не було підготовлено нові достойні національні кадри? Я не вірю в це, бо знаю особисто дуже багато молодих і талановитих людей, що здатні ефективно включитися у процес державотворення і керування на усіх рівнях (крім сина Януковича і племінника Ющенка).

Так кому ж насправді належить Україна?

У цьому контексті дуже цікава ситуація з ВО "Свобода", яка подала список кандидатів у народні депутати у складі 407 українців.

Середній вік кандидатів у депутати в списку "Свободи" – 38 років, найстаршою є 79-річна народна артистка України Галина Яблонська. У списку 191 особа віком до 35 років, що становить 46,9%.

Понад 85% кандидатів у народні депутати мають вищу освіту; 94% є членами ВО "Свобода".

Найбільше у списку "Свободи" управлінців – 104, що становить понад 25%. Кандидатами від об'єднання є 64 підприємці, 32 педагогічних працівники, 25 лікарів, 10 юристів, 6 журналістів, 2 священики. Понад 12% виборчого списку депутати місцевих рад. Три кандидати – сільські голови. У списку 17 пенсіонерів та 52 безробітних. Під останнім 407 номером – депутат Львівської міської ради Яромир Самагальський.

Навожу склад першої п'ятірки:

1. Олег Тягнибок – Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода";

2. Юрій Іллєнко – народний артист України, кінорежисер, лауреат Шевченківської премії, член Політради ВО "Свобода", депутат Львівської обласної ради;

3. Ірина Фаріон – кандидат філологічних наук, доцент Національного Університету "Львівська Політехніка", член Політради ВО "свобода", депутат Львівської обласної ради;

4. Богдан Бенюк – актор Київського національного театру ім... І.Франка, народний артист України, лауреат Державної премії ім... О.Довженка, заступник голови ВО "Свобода";

5. Олександр Сич – доцент кафедри державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, заступник голови ВО "Свобода", депутат Івано-Франківської обласної ради.

Ну, і не можу не пригадати ту людину, яку я надзвичайно особисто поважаю, яка іде в списку під шостим номером – це Наталія Зубицька – академік Екологічної академії, Президент Українського товариства природолікування "Зелена планета".

Мені надзвичайно імпонує і програма ВО "Свобода" – "Програма захисту українців", що за твердженням О. Тягнибока писалася не партійними функціонерами, не найманими піар-технологами, а була створена як результат сотень і сотень зустрічей у всіх регіонах України. Фактично "Програма захисту Українців" – це юридичне оформлення прагнень і болю українців з усієї України.

Ця програма включає не брехливі обіцянки збільшити злиденну зарплату і пенсії (разом з інфляцією) в обмін на право безмежного керування державою олігархічними кланами з подальшим розкраданням стратегічних підприємств і найкращих земель.

Хочу зупинитися тільки на назвах окремих розділів цієї програми (повний текст програми можна прочитати на сайті www.tiahnybokinfo):

Геноцид українців у ХХ ст... Подолання наслідків та відновлення справедливості.

ОУН-УПА. Визнання та вдячність.

Мова. Захист.

Інформаційний простір. Звільнення від окупації та державна безпека.

Міграція. Право на Батьківщину.

Енергетика. Незалежність та безпека.

Народовладдя. Вільний вибір та рівні умови.

Суспільство. Соціальна та національна справедливість.

Звичайно я не хочу когось агітувати. Кожен має зробити цей вибір самостійно. Але гадаю, що з огляду на цю інформацію та факти, треба ще добре подумати усім. Може БЮТ і НУНС в результаті того, що пройде до парламенту ВО "Свобода", і не дорахуються декількох відсотків голосів, але користь буде дуже велика для нас, українців бо "Свобода" блокуватися з антиукраїнськими силами не буде, а буде обстоювати наші інтереси. Тут є над чим поміркувати.

http://narodna.pravda.com.ua/politics/46eed59db1f6e/


Переглядів: 854 | Додав: olab | Теги: ВО Свобода | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту