П`ятниця, 2024-03-29, 11:57 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 26 » Перспективи нового європейського націоналізму
Перспективи нового європейського націоналізму
7:00 PM
26 червня 2009 року відбувся круглий стіл «Перспективи нового європейського націоналізму» за участі голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока та лідера італійської партії Foza Nuova Роберто Фіоре.

Олег Тягнибок у своєму виступі зазначив: «Всеукраїнське об‘єднання «Свобода» орієнтовано на співпрацю з європейськими націоналістичними партіями, адже Україна є невід‘ємною частиною Європи. 

Ми виступаємо за Європу вільних націй, за збереження національної ідентичності кожної з країн. Тому протистояння засиллю емігрантів є одним з ключових завдань для націоналістів Європи. 

В цьому геополітичному контексті Україна може стати засновником нового проекту - Балто-Чорноморського союзу. 

Також хотів би підкреслити, що європейські націоналістичні сили є єдиними, хто відстоює право України на вступ України до ЄС перед євробюрократами, які усіляко намагаються спростувати беззаперечне право України на знаходження в європейській спільноті».

Роберто Фіоре під час свого виступу зазначив: «Я прибув із візитом не тільки як лідер Foza Nuova, але і з дорученням від дружніх націоналістичних партій – Австрійської Партії Свободи, Британської національної партії, Фламандського руху. Ми вітаємо перемогу «Свободи» на виборах у Тернополі. Наразі вся Європа спрямовує погляди на вас, адже «Свобода» - одна з не багатьох європейських націоналістичних сил, яка має владу на конкретній території. Ваша перемога була перемогою, яка виросла на питанні захисту національної ідентичності. Ви не піднімали проблему засилля емігрантів, оскільки в Україні це питання стоїть не так гостро, як в країнах ЄС. Кількість емігрантів у нас сягає 10-15%. 

Націоналісти гуртуються в боротьбі за вирішення спільних проблем. Одним із таких питань є проблема засилля банківської системи, коли фінансування банків стоїть вище за підтримку та розвиток сільського господарства. Євробюрократи відмовляються розуміти, що економіки не має на меті вирощування матеріальних цінностей, вона має бути спрямована на конкретних людей, громадян країн, їх благополуччя. 

Зараз ми стали свідками краху капіталістичної та глобалістичної систем, які спричинили до зубожіння Європи. Сьогодні можна з упевненістю сказати, що європейський націоналізм переживає свій ренесанс». 

P.S. Роберто Фіоре (Roberto Fiore) народився 15 квітня 1959 року в Римі, італійський політик, з 1997 року співзасновник і генеральний секретар італійської праворадикальної партії Forza Nuova, з 2004 р. – депутат Європейського парламенту, член Комітету з громадянських свобод, права і внутрішніх справ, член делегації Європарламенту зі зв’язків з Білоруссю, член Делегації Євро-Середземноморської парламентської Асамблеї.  

Переглядів: 846 | Додав: olab | Теги: націоналісти, Олег Тягнибок, Роберто Фіоре | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту