Четвер, 2024-03-28, 1:53 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 2 » Слава нації - Смерть ворогам!
Слава нації - Смерть ворогам!
1:35 PM
Слава Богові та Україні! Якщо ми віримо в Бога, тоді ми - націоналісти, якщо ж ні - нацисти. Від націоналізму до нацизму - один крок. Що зробити, щоб не впасти у зневіру, щоб не бути віроломним? Подумайте, які сильні є м'язи, що складені з багатьох тоненьких клітин. Отже, сила - в єдності. Найбільше людей об'єднує Церква - спільнота віруючих людей. В Церкві сповідуються принципи спорідненої праці. Без цього, будь-які інші об'єднання є схожими на концентровану сукупність вірусів чи хвороботворних бактерій, які шкодять еволюційному розвитку інших організмів. Саме віра в Бога та надія на Творця допоможе нам бути в системі Його нового творіння - в Україні, а не опинитися в пастках ворогів.
Нашими ворогами є погані ідеї. Такою ідеєю може бути будь-яка спланована акція проти ближнього, що передбачає завдання йому болю, гіршого, ніж ми відчуваємо. Це - омана. Вона приведе нас у нікуди! Згадайте, що відбулося зі Сталіним чи Гітлером. Хіба нам хочеться бути на їхньому місці. Отже, коли ми вигукуємо гасло "Смерть ворогам", маємо на увазі "Смерть злим оманливим ідеям". Якщо якийсь шовініст, нацист чи українофоб прочитає цю статтю, йому стане соромно, тоді я вбив того "ворога". Якщо він далі буде пінитись від слова Бандера, то ворог ще живий.
Якось підійшов молодий монах до старшого і запитав, що таке "рай" і що таке "пекло". Той вдарив його в обличчя. Молодик розізлився і хотів був дати ляпас у відповідь, але старший монах зупинив його і сазав: "ось у твоєму серці зараз пекло", на що молодий монах усміхнувся і сказав: "Ясно!". "А тепер - рай, бо ти задоволений, що зрозумів".
Переглядів: 893 | Додав: olab | Теги: назіоналізм, смерть ворогам, монах, Слава нації, нацизм | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту