Середа, 2024-04-24, 6:44 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 18 » Еволюцизм
Еволюцизм
9:45 AM
Чому не еволюціоналізм? Еволюціоналізм то - широка категорія про еволюцію і означає, що людина - не останнє творіння як і не були останнім творінням амеби. Отже, є продовжження.
Я хочу розповісти про еволюцизм, що є вужчим поняттям і означає лише негативну форму еволюціоналізму. Тобто, неповну. Ненависть без любові є неповною, але разом вони утворюють гаму почуттів, емоції. Так, коли ми кажемо що еволюція зупинилась на гомосапіенс, ми помиляємося. Це те саме, що еволюція б зупинилася на амебі. Подивімось на форми клітин (від нейрона до яйцеклітини). Це тип людини економічної - суб'єкта підприємницької діяльності, інвестора, бізнесмена, священика. Зрештою - маємо восьму добу еволюції, чи перший день нового Неба і Землі, і маємо Святих, тіла яких утворені з елементарних "клітин" - людей смертних.
Дехто з нас смертних стане безсмертним святим, і Його думки збігаються з думками спільноти дедалі більше, і якщо "карма" дозволить, він стане "агрегором", душею нації, народиться знову, а те, що руйнує більшість людей (Смерть) тане для святого початком нового захоплюючого життя - життя нації. В нації живемо ми смертні, але хтось з нас стане новою нацією (може на іншій планеті, чи в іншій галактиці).
Чи можна стати святим за життя? Ні! Так само як яйцеклітина має загинути, щоб стати двома клітинами. Так і святе подружжя загине, давши життя нащадкам, що виростуть в окрему націю. Це і є сенсом існування святої людини. Нема нічого приємнішого, ніж розчинити свою особистість в дітях, зародивши новий організм, що буде мати нашу свідомість.
Надіюсь, і я колись побачу себе на міжнародній арені в формі держави, а якщо молитиметесь за мене, то - і в ліці святих поруч з ватиканом. Мої смертні однодумці матимуть місце в моїй центральній нервовій системі. Яке ім'я буде в мене? Річ в тому що Лабінських Олександрів є багато, тому я свою націю назву, наприклад, olab2000. Але скільки Олександрів є в ліці святих? Миколаїв є кілька, але ж ми знаємо кожного.
Інше питання, чи не занадто скрупульозною є вимога щодо нетлінності кісток. Чи є щось нетлінне в яйцеклітини, що загинула з живчиком для того, аби показати світові нові клітини.
Віра нас кріпить і робить святими. Не будьмо надто скрупульозними. Не кожному потрібне життя вічне, а тому вони загинуть (або просто не народяться), залишившись в пеклі. З'явившись на міжнародній арені, душа (народ) піднімається завдяки імунітетові, силі осіб, зібраних даним "агрегором".
І, без сумніву, тільки бажання, страшне "лібідо" в правильному напрямку, може зробити нас святими.
Я хочу, молюсь, благаю. І вірю в воскресіння мертвих і життя майбутнього віку. Так. Точно. Справді.
Переглядів: 814 | Додав: olab | Теги: Еволюцизм | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту