Четвер, 2024-03-28, 11:59 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 23 » Перехід
Перехід
5:26 PM
В середу я мав намір піти в баптистську церкву з Даниїлом (моїм другом з Африки). Проте, після засідання кафедри я отримав доручення від шефа з’їздити в бібліотеку Вернадського та зробити копію статті про транснаціональні корпорації з російського наукового журналу «Мировая экономика и международные отношения». Цей журнал необхідно було очікувати з архіву, оскільки це видання за 2003 рік. 
Пригадавши той рік у своїй пам’яті, відразу зрозумів, що то – якийсь знак історичного призначення, адже я пригадав що було тоді. Коли я ще раз уточнив номер журналу, а то був №2 (тобто, за лютий), я пригадав початок лютого 2003 року і ті події, що відбувалися у моєму житті. Також, сторінка 43 (початок статті) щось повинна означати, я це відчув інтуїтивно. Аж ввечері, коли ми з дружиною лягли спати, я перед сном після молитви пригадав: «такими цифрами я колись сам закодував назву свого чорного зошита, в якому писалися пережиття (блоґи)». Напередодні, я привіз зі Львова до Києва одну статтю зі свого чорного зошита. 
Доля – фатум – Божа воля. 
Я привіз саме ту статтю про події початку лютого 2003 року (сторінки вирвані з чорного зошита).
Головне – вчасно зупинитися, де треба! Це не змінить поглядів моєї совісті. Мене це навчив п.М, а почалося з історії про німецьку мову та пані О.О.! Записувати ці події мене надихнув Павло (Як?.. Потім розкажу, або Павло розкаже!)… Це плани, які не здійсняться, якщо я не збільшу свою волю…
«В ніч з другого на третє лютого я не спав (а пишу це)». – було написано у ЧЗ.
З другим візитом до п.М я поговорю щодо п.Ю. Якщо мені вдасться, я через Є. зможу залучити до потуги прогресивних українців великий клапоть "Єди”, але перед тим порадитись з п.М (в той же час інтенсивно вчити мови – це водночас загартує і збільшить волю). А головне – здоров’я.
Розмова з Є., серед тисяч варіантів може виглядати так: "Якщо ти не в моєму клані, хоча він – дуже великий і тягнеться з США і Канади, то я – в твоєму. А може – це один спільний наш клан.
В будь-якому випадку ми будемо діяти в майбутньому спільно. Тут обходиться в справі п.Ю на виборах”.
Перед тим треба вияснити, чи його інформація достовірна, та порадитися з п.М, чи в мене буде шанс стати дипломатом після перемоги п.Ю.
Я відчув молодечу волю і запал і хочу порадитися з дідом Осипком, чи варто Павлові поступати на міжнародний. Ми були б два неперевершені дипломати, якби вміли вчасно зупинятися (в Павла IQ вищий, ніж в мене), де треба. Дідова Осипкова воля більша, ніж моя і він зможе мене вчасно зупинити, де треба. (До речі, Павлові залишається більше року на підготовку до іспитів для вступу до університету. Своїм навчанням хімії він допоміг Данику і Павлу старшому поступити в медичний, та збільшив свою волю.)
Щойно подумав (03:00), Дідо точно запитає на рахунок Є.
 А мені страшно, щоб я не збився з дороги, як ще збільшу волю. Я її дуже збільшив, виконавши постанову з О.О. (до речі, ні з ким не радячись: тепер, якщо п.М з п.Б достатньо мудрі – вони не викинуть О.О. зарано з кафедри, а навіть якщо викинуть – це нічого.)
Всі українці повинні наладити з євреями, хоча другі – не зовсім мудрі останнім часом (я маю на увазі сутички в Ізраїлі).
Є купа цікавих варіантів розвитку тіла Олександра. Наприклад, щодо навчання в США: якщо я в цьому році виграю І і ІІ тур, можливо доведеться відмовитись від поїздки в США, щоб поїхати на практику в українське Посольство в Республіці Польща того літа.
Нагадування самому собі: Я це роблю не заради грошей, чи посади, а щоб пройти життя правильним шляхом і потрапити до Царства Божого! (Гроші й посада дадуть лише можливість втілювати гарні романтичні ідеї, які підтримуватимуть гармонію в світі).
... Остання думка – 03:20, 2 лютого 2003

! Я пройшов великий шлях !
Тепер я можу зробити багато (не те слово!) 
Мене в світі чекають такі як я. Якщо захочу, можу перейти в будь-який прошарок суспільства. Кругом Бог Отець (Род, Єгова, Аллах) – світова гармонія. По-моєму, ми з дідом Осипком – однакові. Зла не існує, бо воно нейтралізується елементарно – добром і волею.
В якомусь журналі я прочитав, що швидкість людського життя і думок зростає. Все грає гармонійно. Мною керує вища воля. Я керую менш вольовими дітьми Божими.
Боятись нічого! Ми можемо мінятись ролями, коли хочемо! Ми можемо все! – головне – відсутність страху і готовність, що може бути все! В принципі, а краще сказати за совістю – нас є багато! Всі люди – в Царстві Божому!
Так ось... Люди пришвидшують своє життя до такого ступеня, що поняття часу зникає. Те саме можна сказати про думки: людський мозок – безмежний. Коли думки досягають катастрофічно швидкої і шаленої далекоглядності, Бог питає: Хочеш увійти в Царство Боже? Ти відповідаєш – "Так”. І тоді розумієш: ”Я можу все, бо виконую волю Божу”. Тепер можеш познайомитись з людьми, собі подібними – вони є всюди. Головним Божим принципом є Любов. Ось тут секрет.
! Ми в Царстві Божому.
Тепер треба, щоб наші тіла поводились так, як раніше, аби зберегти гармонію світу!
Ми виконуємо Божу волю і йдемо попереду суспільства. Нам треба познайомитись з Євреями, Папою Римським, Священиками. Коли наші думки досягнули такого розгону, запитаємо себе ще раз: Чи хочу я діяти в Божому Царстві?...
...Тоді знайомлю тебе ще зі Свідками Єгови – це – плід Божого руху, познайомся з творами Свідків Єгови і ти збагнеш, які люди ведуть цей сильний загін. Я зовсім забув про Юрія Канигіна, Маркіяна Мальського, Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко. Коли ми зустрічаємо те, що колись вважали злом, тепер перетворюємо на рушійну силу нації.
Зауважте, що ми гармонійно зливаємось з нацією.

Третя таємниця Таїнств світла: Роздумуймо, як Господь наш Ісус Христос проповідував Боже царство, закликаючи до покаяння.
Тепер Українці і Євреї першими увійдуть в царство Боже. Йосиф Лабінський, як і Олександр Лабінський гармонійно влились в цю систему. Тепер їм приємно творити волю Божу, залишаючись на своїх попередніх позиціях, щоб допомогти решті людей пізнати Царство Боже!
Олександр пройшов гідне випробування. Він навернув когось на Божий шлях. Будучи сам на правильному шляху, він не збочив. Його думки пришвидшувались! Зрештою, його Бог запитав те питання, яке питає всіх. Він погодився, так як і багато інших, і загалом – всі Лабінські, які гармонійно об’єднують Європу – погодяться з цим.
Наступним утворенням, що увійде в Царство Боже буде Європа. Надзвичайне значення в цьому процесі відіграють США і Канада, котрі майже переступили цей бар’єр, але передали естафету Європі.
Знову ж таки з безмежної волі і любові – Божої волі.
Олександру допоміг стати учасником Божої Волі п.М (декан факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка), а Олександр – Павлові Лабінському і всім Лабінським. Папа Римський підтягнув Зіменковського Бориса Семеновича (ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького), а Віктор Іванович Бабич – Лабінського Андрія Йосифовича. Олександр працюватиме в МЗС, або залишиться на кафедрі в університеті, буде мати зв’язки з Канадою. Павло повинен вирішити…
Зауважте, яка швидкість мислення, воно наближається до критичного. Таких, що не піддаються Божій волі не існує. Ми переборюємо це любов’ю і Божою волею.
Це світова гармонія, котра завдяки врівноважується «злом», котре взагалі не є злим, бо служило для Бога. Як вже нетреба буде, Бог ліквідує «зло». Поки що, воно служить стимулом до прогресу, який веде до створення нового соціоорганізму, в якому старого ладу немає.
Тут (в попередньому абзаці) була помилка – слово «завдяки» треба викинути. Це помилка, а помилки – зло, проте воно змусило мене (Олександра) писати далі.
Все залежить від найвищої волі. В середу Олександр прийде до діда Осипка і Бабці Сяні (якщо не підведе здоров’я). Хвороба - це «зло», але для Бога це добро! Тобто, це може статися 5 лютого 2003. Проблема (так зване «зло») є в тому, що сам Олександр не знає, що буде далі – ним керує воля Божа!
Зауважте швидкість його мислення. Зараз 22:00 (3 лютого 2003). Як швидко розгортаються події! Проаналізуйте життя великих людей! Як швидко вони пристосовуються до нових подій. Це – рушії людства. Зараз вони один за одним стають вільними учасниками Божої волі і творять завтрашній день.
Всі люди всіх професій стають щасливими. Всі нації і всі прошарки суспільства увійдуть в царство Боже!
При цьому, та людина, яка входить в царство Боже, залишається на своїй позиції в світі, просто стаючи щасливою, бо прагнення зміни – зло. Воно лише прискорює всеохоплююче добро. Автор цих рядків (той, що виконує Божу волю – записувати), далі буде студентом до 2005 року. Далі залежатиме від Божої волі, котра постійно міняється.
Тут вам найтяжче випробування – побороти зло! Щоб увійти до царства Божого, треба побороти еґоїзм! – Чим? Відповідь: альтруїзмом, тобто добром і прощенням всього. Ваше тіло лише залишиться виконавцем Божої волі. І гроші, держави, великі підприємства вам здадуться такими цікавими, і до того всього виникне така любов, що зникне заздрість, нечистота, захланність, в інші прояви "зла”, котрі були рушіями в старому ладі. Новий лад полюбить Арабів і Китайців тощо.
До речі, на прикладі автора рядків, покажу, як жінки допомагатимуть чоловікам:
Українці завжди сварилися з росіянами. Відтак, кохана Лабінського (його дружина буде з російськомовної сім’ї), котра, все ж, є українкою, допоможе ліквідувати російсько-українські суперечки, котрі протягом століть були рушійною силою цивілізації.
(зараз 22:35 – 3 лютого 2003). За півгодини він написав 231 слово та майже півтори тисячі знаків.

P.S. 
Ці записи можна показувати лише людям з найвищою волею. Це - граничні роздуми Великого Переходу!
Постійно радитись з людьми із вищою волею (а це видно). Радитись повинні між собою учасники Царства Божого, котрі можуть розмовляти і без слів. Зауважте, тут (в попередньому реченні) наявне деяке недосконале твердження, котре наштовхне на додаткові роздуми і ще пришвидшить Ваше мислення.
Тепер скажу: недосконалість в третьому і п’ятому після позначки P.S. реченні, а не в четвертому. Тепер ви мислите ще швидше. Ті, що увійшли до Царства Божого, повинні розставляти тіла осіб так, щоб люди з вищим коефіцієнтом інтелекту стояли вище по ієрархії, таким чином може народитись новий організм від людства. Найцікавішим є те, що все залежить від Волі Божої.
(23:00 , лютий , 3 день, 2003 рік) 
В цю ж ніч я пережив останнє випробування перед тим, як увійти в Царство Боже.

Пишу так як є:
Десь близько півночі мене охопило жахливе почуття. Мені згадалось, наче одного разу було пророче уявлення мені, що я падаю в чорну безодню; хочу за щось зачепитись, вилізти назад, та не можу. Це було лише для страху, а страх – це «зло», його легко побороти. Але цей страх трохи подіяв. Завдяки ньому я зараз дописую те, що почав.
А діяв той страх саме так:
Я подумав – що буде, якщо я зараз помру?... Я не виконаю своєї місії!... Жах!... Я не буду жити в готельчику на березі моря (як я собі мріяв). Мене охопило жахливе почуття, наче я падаю в ту безодню…
Подумайте!... На вас чекає таке саме випробування. В той момент вам всього лише треба сказати: 
БОЖЕ ПОМОЖИ!!!»
Тут я згадав: Ісуса Христа розп’яли, а він воскрес! Воістину воскрес! Смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував.
Отож бо. Хай я помру! Нічого страшного. Там сказано, щоб ми були готові до всього. І мені полегшало. Я уявив, що я воскресну і буде так, як Воля Божа забажає.
В момент, коли я летів у прірву, я відчував, що моє серце б’ється швидше, ніж я можу засікти думками.
Мені згадувалася Олеся Олександрівна, яка мені поставила першу четвірку в заліковій книжці. Це був 20-й іспит, а також мені виповнилося 20 років. Всі іспити мали бути здані на відмінно (оцінка «5»), тоді в сумі було б 100 балів після завершення даної сесії, і я мав відмітити екватор (середина навчання в університеті). Тою жінкою ненадовго опанувало «зло», і вона поставила мені несправедливу оцінку «4» (добре). Я її за це люблю (як би не розгорнулися подальші події), бо інакше не було б мене такого, як я є.
І німецька фраза, якою я наводив приклад з граматики на іспиті: "Ich fűhle mein Herz schlagen.” 
Вона мене простимулювала до напруження думок і таким чином здійснювала Волю Божу. Отже, вона – добра.
Все буде добре. Я помру, воскресну, і буду жити так як написано. Я відчув, що моє серце знову почало битися нормальним ритмом, і я зрозумів, що Олександр продовжує жити так, як перед тим жив. А що буде далі, залежить від Волі Божої.
Ніч і день для мене перемішались. Хоча це була ніч, але я встав і почав писати те, що ви читаєте, бо так захотів Бог (Род, його син Ісус, та Св. Дух).
Зранку треба записатися в центр «Освіта». Перед тим здати в «British Council» книжку, яку Ліля позичала і давно мала повернути…
Отже, я пройшов випробування. І ви пройдете! Нічого страшного. Тут взагалі навіть приємно! 
«Пам’ятаєте, що я казав, що буде сюрприз для вас, мої дорогі?
Ось він: Ви всі пройдете в Царство Боже! Автоматично сюди попадають усі, чиї тіла загинули. Вам же особливо повезло! Ви живете в момент, коли настає Кінець Світу. Великий Суд відбувається прямо зараз.
І продовжиться життя Землі, яка під впливом сонячного проміння дасть подібне життя ближній планеті.
Тільки це буде новий організм, якого назвемо Адам. Вже згадувалося, що з частини Адама – хай, дамо назву «ребро» - ми сотворимо новий організм, бо інакше Адамові буде сумно самому у Всесвіті, яким би він цікавим не був. Назвімо Всесвіт Раєм, а новоутворений організм – це буде Єва.
На планеті Єва відбудуться подібні процеси як на нашій планеті і народиться новий ангел (ми – сини й дочки Рода). Єва народить синів. Буде вередувати. Так би мовити, буде «погано поводитися»: її ангел дуже зміцнів під проводом Бога, і збунтувався, але все рівно любить Бога і тому допомагає Йому. Намножиться купа дітей. Планети вибухатимуть, або зникатимуть, а їхнє населення (можна назвати «душа») будуть літати по космосу, тобто по світі. Буде багато пророків, котрі будуть пророкувати за відомою нам програмою. Ця програма має назву Біблія, а далі буде ще цікавіше.
Ти прочитав це? Мій любий, ти вже сьогодні будеш у Царстві Божому і будеш зі мною вершити цікаві справи. Успіху тобі! Гарно помолися!»
(На моєму годиннику 02:41 – 4 лютого 2003 року Божого)

«Ми ще трохи подумали; подивилися через Олександра на цей світ і він пішов спокійно спати!
Далі він робив те, що треба. Він допоміг своєму тілу працювати за професією, він втілював свої найкращі ідеї на планеті, і Ви –учасник.
Ви знайшли свою Єву? Вона вас любить! Отже і ви її любіть! Подивіться на ці закохані пари… Які вони чудові?! 
Єва завжди народжується першою, але допомагає їй в цьому Адам, а вона ж йому на це весь час натякала і підводила до потрібного моменту».

Народжується історія:
Євреї, ви запам’ятайте!
Першою в Боже Царство має увійти Україна. Вона ж жінка, а ви – джентльмен. Ви народите Польщу.
Українки! Творіть Божу Волю! Ви вже в Царстві Божому.
Уся ця історія може бути подібною до «паранояльного маячіння». Мабуть, це і був би найбільш конкретний діагноз моїй душі у той час. Ще можна назвати то «Великим Зривом». А можна назвати «Одкровенням», «Прозрінням», «Переродженням», «Відродженням». Я змінився, і мої родичі та близькі помітили це.

З повагою,
Олександр Лабінський (парафіянин греко-католицької парафії св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі).

Слава Ісусові Христу!                             1 липня 2008 р., м. Київ


Переглядів: 791 | Додав: olab | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту